VK Vastgoed - Charmante te renoveren woning met prachtig uitzicht

Charmante te renoveren woning met prachtig uitzicht

€ 160.000
In optie

Bovenstraat 72
3730 Hoeselt

3
146m²
1
Ja

Charmante te renoveren woning met prachtig uitzicht

Op zoek naar een project dat uw eigen stempel kan dragen? Deze woning, gelegen aan de rustige Bovenstraat te Hoeselt, biedt een unieke kans voor renovatie en herontwikkeling.
 Te midden van weelderig groen en met een betoverend uitzicht over bloeiende landschappen, is deze woning een oase van rust en mogelijkheden. Geniet van uitstekende verbindingen naar zowel Tongeren als Hoeselt en ontdek de nabijheid van prachtige wandelroutes, ideaal voor ontspannen uitstapjes met uw viervoeter.
 
De woning beschikt over een functionele indeling met een inkomhal die uitnodigt tot verdere verkenning.
Via de inkomhal bereiken we de eetkamer met aansluitende keuken en woonkamer, deze ruimtes bieden de perfecte basis voor een gepersonaliseerde inrichting.
De huidige badkamer bevindt zich eveneens op de gelijkvloerse verdieping, er is echter de mogelijkheid deze naar de eerste verdieping te verplaatsen, waardoor de ruimte op de begane grond kan worden benut als extra berging.
Via de trap bereiken we het nachtgedeelte, hier bevinden zich drie slaapkamers en een ruimte voor een toekomstige badkamer.
Voldoende ruimte voor het hele gezin!
 
Het pand is gelegen op een perceel van 5a 81ca, waar creatieve tuinliefhebbers hun dromen kunnen verwezenlijken. Achterliggende bijgebouwen bieden ideale opslagruimte voor al uw benodigdheden, waardoor u moeiteloos orde en overzicht kunt behouden.
 
Grijp nu de kans om uw droomhuis te creëren op deze idyllische locatie. Neem vandaag nog contact met ons op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be voor meer informatie en plan uw bezoek aan deze unieke woning aan de Bovenstraat in Hoeselt.
 
Vergund, woongebied met landelijk karakter, geen rechterijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning aanwezig.
 

Extra Info

EPC Waarde
576 kWh/m²
KI
461 €
Verwarming
Stookolie
Bewoonbare opp.
146 m²
Bouwjaar
1975
Perceel opp.
5 are 81 ca
Elektrische keuring
Niet conform
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Vergunning
Vergund
Bebouwing
halfopen

Downloads

Delen

Print
E-mail dit pand

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV