VK Vastgoed - Over

Over

VK VASTGOED is een jong en dynamisch vastgoedkantoor!

De aan- of verkoop van uw eigendom is een belangrijke gebeurtenis. Daarom luisteren wij graag naar uw persoonlijke wensen en bieden u een service op maat. Vanaf de eerste ontmoeting tot na de uiteindelijke aan- of verkoop zorgen wij voor een professionele - correcte en nauwkeurige begeleiding van uw dossier. Wij streven naar een blijvende ontwikkeling en bijscholing, zo zijn wij steeds ondersteund met de nodige dossierkennis

0

Panden in beheer

0

Tevreden klanten

Op zoek?

Selecteer je criteria en ontvang ons aanbod in je mailbox

Dynamisch team

Als team streven wij telkens naar een blijvende ontwikkeling en bijscholing, zo zijn wij steeds ondersteund met de nodige dossierkennis.

Service op maat

De aan- of verkoop van uw eigendom is een belangrijke gebeurtenis. Daarom luisteren wij graag naar uw persoonlijke wensen en bieden u een service op maat.

Correcte begeleiding

Vanaf de eerste ontmoeting tot na de uiteindelijke aan- of verkoop zorgen wij voor een professionele - correcte en nauwkeurige begeleiding van uw dossier.

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV