VK Vastgoed - Wonen in stijl: verbluffende woning op perceel van 10are 03ca beschikbaar! VK Vastgoed - Wonen in stijl: verbluffende woning op perceel van 10are 03ca beschikbaar!

Wonen in stijl: verbluffende woning op perceel van 10are 03ca beschikbaar!

€ 575.000
Wonen in stijl: verbluffende woning op perceel van 10are 03ca beschikbaar!

Molenveldstraat 11
3500 Hasselt

3
175m²
2
Ja

Wonen in stijl: verbluffende woning op perceel van 10are 03ca beschikbaar!

Welkom in Sint-Lambrechts-Herk, waar luxe en comfort samenkomen op een betoverende locatie. We presenteren met trots onze nieuwste parels: vijf prachtige luxueuze nieuwbouwwoningen gelegen aan een rustige doodlopende straat. Stel je voor: een idyllische omgeving waar je thuiskomt na een lange dag werken, weg van de drukte van de stad. Deze intieme gemeenschap biedt een oase van rust en sereniteit, omringd door groen. Elke dag wordt hier een moment van puur genieten.
 
Deze exclusieve woningen zijn met de grootste zorg en vakmanschap ontworpen, met oog voor detail en verfijnheid in elk aspect. Ruimte is hier een prioriteit: met een royale oppervlakte van 175 m², geniet je van een prachtige leefruimte waar je je vrij kunt bewegen en je eigen stempel kunt drukken.
Van de knappe open keuken met state-of-the-art apparatuur tot de lichtrijke bureauruimte en handige berging, elk element is met zorg gekozen!
 
Met 3 ruime slaapkamers, een knappe dressing en 2 weelderige badkamers met luxe badkuip en inloopdouche is er voldoende plek voor iedereen in huis!
 
Verder biedt deze woning een prachtige buitenruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Een zorgvuldig aangelegde tuin en een ruim terras nodigen uit tot buitengewone momenten met vrienden en familie. Hier kun je genieten van zonnige middagen, gezellige avonden.
 
Als kers op de taart is de ligging gewoonweg perfect. Sint-Lambrechts-Herk biedt een uitstekende levenskwaliteit met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die je nodig hebt. Winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten liggen op een steenworp afstand, waardoor het dagelijks leven een genot wordt.
 
Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om en ontdek hoe deze adembenemende woning jouw leven kunnen veranderen. Welkom thuis!
 E-peil 40

Voor meer info kan je ons steeds contacteren op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
vergunning uitgereikt, Woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning.
 
 

Extra Info

EPC Waarde
40 kWh/m²
Verwarming
Warmtepomp
Bewoonbare opp.
175 m²
Bouwjaar
2023
Perceel opp.
10 are 03 ca
Elektrische keuring
conform
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Vergunning
vergund
Terras
Ja
Bebouwing
Open
Grondwaarde
120.000 euro
Registratierechten
14.400 euro
Constructiewaarde
455.000 euro
BTW op constructie
95.550 euro
Totaalprijs
684.950 euro

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Vergelijkbare panden

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV