VK Vastgoed - Knappe casco HOB nabij het centrum van Kortessem!

Knappe casco HOB nabij het centrum van Kortessem!

€ 309.000

Omstraat 60
3720 Kortessem

4
200m²
Ja

Knappe casco HOB nabij het centrum van Kortessem!

Twee royale halfopen casco woningen wachten op jou! Gelegen in het hart van Kortessem, omringd door gemak en bereikbaarheid. Met een vlotte toegang tot winkels, scholen, belangrijke wegen en de nabijheid van de E313, bieden deze woningen een perfecte balans tussen rust en verbondenheid.
 
Op percelen van respectievelijk 7a 27ca en 7a 37ca bieden deze woningen een indrukwekkende oppervlakte van 200m². Het begane grondniveau is zorgvuldig ontworpen voor comfortabel wonen, met een ruime inkomhal, een apart toilet en een optionele vestiaireruimte. Een lichtrijke woonkamer met eet- en zitgedeelte vloeit moeiteloos over in de open keuken, naast een handige berging.
 
Dankzij de royale raampartijen krijgen deze woningen een prachtige lichtinval, waardoor elke hoek van het interieur tot leven zal komen.  Het schuifraam in de keuken leidt naar een al aangelegd terras, omgeven door keurig aangelegde kiezel. De percelen zijn al geëgaliseerd en klaar voor een strak gazon dat binnenkort gezaaid zal worden.
 
De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 slaapkamers, waarvan 1 met ruimte voor een dressing en een badkamer waar zowel bad als douche en dubbele wastafel geinstalleerd kunnen worden. Een vaste trap leidt naar de zolder, een veelzijdige ruimte met talloze mogelijkheden.
 
De woningen zijn energiebewust ontworpen, met een volledig geïsoleerd dak en voorbereidingen voor een e-peil van 10 te behalen (mits de installatie van zonnepanelen en een warmtepomp). Regenwaterputten zijn al geïnstalleerd en er is aandacht besteed aan de recuperatie van het water. Indien gewenst kan men een vergunde carport installeren voor extra gemak en bescherming van voertuigen.
Last but not least zullen de woningen nog ingevoegd worden wat zorgt voor die verfijnde en eigentijdse uitstraling die past bij de stijlvolle architectuur.
 
Dit is jouw kans om een droomwoning te creëren, afgestemd op jouw visie en levensstijl. Maak van deze casco woning een persoonlijk meesterwerk en ontdek het ultieme comfort van wonen in Kortessem!
 
*Prijs is exclusief de kosten voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen.

vergund, woongebied, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregele opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, verkavelingsvergunning uitgereikt

Extra Info

Bewoonbare opp.
200 m²
Bouwjaar
2023
Perceel opp.
7 are 37 ca
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Overstromingsgevoelig
Neen
Bebouwing
Half-open
Grondaandeel
135.000 euro
Registratierechten op de grond
16.200 euro
Constructiewaarde
174.000 euro
BTW op constructie
36.540 euro
Totaal
361.740 euro

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Vergelijkbare panden

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV