VK Vastgoed - Bouwmogelijkheden op uniek perceel te Tienen! 6% BTW mogelijk!

Bouwmogelijkheden op uniek perceel te Tienen! 6% BTW mogelijk!

€ 189.000

Tiensebaan 49
3300 Tienen

Bouwmogelijkheden op uniek perceel te Tienen! 6% BTW mogelijk!

Ben je op zoek naar de perfecte plek om je droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Deze bouwgrond, gelegen op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Tienen, biedt jou de ideale locatie om je droomwoning te verwezenlijken.
Deze bouwgrond heeft een strategische ligging met directe toegang tot belangrijke invalswegen en bevindt zich letterlijk op slechts 3 minuten van de E40 opritten Hélécine en Tienen! Ideaal voor een gemakkelijke verbinding met de rest van de regio of je nu werkt in Tienen of elders!

Dankzij de nog af te breken woning is er de mogelijkheid te bouwen aan een verlaagd BTW tarief van 6%, wat aanzienlijke besparingen met zich meebrengt!!

 Dit perceel is specifiek geschikt voor halfopen bebouwing, heeft een breedte van ongeveer 15,5 meter en een diepte van om bij de 68 meter, waardoor je de vrijheid hebt om jouw eigen architecturale visie tot leven te brengen.
 Met een oppervlakte van 10 a 20 ca en een westelijke oriëntatie, biedt deze bouwgrond talloze mogelijkheden voor jouw toekomstige huis. De bouwvoorschriften zijn gunstig, met een bouwdiepte van 17 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de verdieping, wat voldoende ruimte biedt voor jouw droomontwerp.
 
Mis deze unieke kans niet en laat ons jou begeleiden op de weg naar jouw toekomstig droomhuis in Tienen!

Geen vergunning uitgereikt, woongebied met landelijk karakter, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen verkaveling.
 
 

Extra Info

Perceel opp.
10 are 20 ca
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Oriëntatie
west
Perceelbreedte
15meter
Perceeldiepte
83m

Delen

Print
E-mail dit pand

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV