VK Vastgoed - Ultiem wooncomfort: Ruime nieuwbouwwoning op perceel van 7a 38ca VK Vastgoed - Ultiem wooncomfort: Ruime nieuwbouwwoning op perceel van 7a 38ca

Ultiem wooncomfort: Ruime nieuwbouwwoning op perceel van 7a 38ca

€ 530.000
In optie

Molenveldstraat 9
3500 Hasselt

4
212m²
2

Ultiem wooncomfort: Ruime nieuwbouwwoning op perceel van 7a 38ca

Welkom in Sint-Lambrechts-Herk, waar luxe en comfort samenkomen op een betoverende locatie. We presenteren met trots onze nieuwste parels: vijf prachtige luxueuze nieuwbouwwoningen gelegen aan een rustige doodlopende straat. Stel je voor: een idyllische omgeving waar je thuiskomt na een lange dag werken, weg van de drukte van de stad. Deze intieme gemeenschap biedt een oase van rust en sereniteit, omringd door groen. Elke dag wordt hier een moment van puur genieten.
 
Deze exclusieve woningen zijn met de grootste zorg en vakmanschap ontworpen, met oog voor detail en verfijnheid in elk aspect. Ruimte is hier een prioriteit: met een royale oppervlakte van 212 m², geniet je van een prachtige leefruimte waar je je vrij kunt bewegen en je eigen stempel kunt drukken.
Van de knappe open keuken met state-of-the-art apparatuur tot de lichtrijke bureauruimte en handige berging, elk element is met zorg gekozen!
 
Met 3 ruime slaapkamers, een volledige afgewerkt zolder (of 4de slaapkamer) met vaste trap en 2 weelderige badkamers met luxe badkuip en inloopdouche is er voldoende plek voor iedereen in huis!
 
Verder bieden deze woningen ook een prachtige buitenruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Een zorgvuldig aangelegde tuin en een ruim terras nodigen uit tot buitengewone momenten met vrienden en familie. Hier kun je genieten van zonnige middagen, gezellige avonden.
 
Als kers op de taart is de ligging van deze woningen gewoonweg perfect. Sint-Lambrechts-Herk biedt een uitstekende levenskwaliteit met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die je nodig hebt. Winkels, restaurants, scholen en recreatieve faciliteiten liggen op een steenworp afstand, waardoor het dagelijks leven een genot wordt.
 
Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om en ontdek hoe deze adembenemende nieuwbouwwoningen in Sint-Lambrechts-Herk jouw leven kunnen veranderen. Welkom thuis!
 
Voor meer info kan je ons steeds contacteren op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
 vergund, woongebied, geen rechterijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning aanwezig.
 

Extra Info

EPC Waarde
45 kWh/m²
Verwarming
Warmtepomp
Bewoonbare opp.
212 m²
Bouwjaar
2023
Perceel opp.
7 are 38 ca
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Vergunning
Vergund
Bebouwing
HOB
Grondwaarde
100.000 euro
Registratierechten
12.000 euro
Constructiewaarde
430.000 euro
BTW op constructie
90.300 euro

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Vergelijkbare panden

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV