VK Vastgoed - Exclusief appartement op de Grote Markt van Hasselt met 2 slaapkamers en terras!

Exclusief appartement op de Grote Markt van Hasselt met 2 slaapkamers en terras!

€ 447.500

Grote Markt 18 bus 4.1
3500 Hasselt

2
145m²
1

Exclusief appartement op de Grote Markt van Hasselt met 2 slaapkamers en terras!

Ter hoogte van de Grote Markt te Hasselt vinden we dit knappe appartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 145m².
In 2013 onderging het appartement een complete verbouwing. De kwalitatieve accenten van deze verbouwing zorgen voor de perfecte harmonieuse afstemming met het ontwerp van de ruimtes!
 

Vanuit de inkomhal met apart toilet betreden we de gezellige zithoek met aparte lees-/bureauhoek, hier valt ons oog rechtstreeks op de prachtige parketvloer en de authentieke  knappe gebintes! Vervolgens bereiken we de eetkamer, deze ruimte laat zich kenmerken door haar hoge plafonds, ruimte- en lichtgevoel. Een leuke centrale plek waar je graag zal vertoeven!

Aansluitend aan de sfeervolle eetkamer is er de kwaliteitsvolle leefkeuken met kookeiland. 
Deze beschikt over de nodige moderne apparatuur waaronder een ingebouwde koelkast, kookplaat met dampkap, lavabo, vaatwasmachine, oven en microgolfoven.
In het verlengde van het kookeiland vinden we het terras, dankzij het grote glazen harmonicaraam creëert het terras een natuurlijke verbinding wat zorgt voor de optimale binnen-buitenbeleving!
Naast de keuken vinden we de handige berging met CV installatie en aansluiting voor wasmachine.

Terug via de inkomhal bereiken we het nachtgedeelte, dit bestaat uit 2 slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche, bad, dubbele lavabo met spiegel en badkamermeubel.

Extra troef: In de kelder kan u gebruik maken van een gemeenschappelijke kelder, op korte termijn komt er fietsenparking in de onmiddellijke omgeving en je kan huisafval via een badge achterlaten in de containers van de Stad!

Bent u op zoek naar een appartement op een levendige locatie waar u toch in alle rust kan genieten? Kom dan snel een kijkje nemen voor het te laat is en contacteer ons op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be

EPC 98kWh/m²

Vergunning uitgereikt, woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.
 
 

Extra Info

EPC Waarde
98 kWh/m²
KI
1384 €
Verwarming
Aardgas
Bewoonbare opp.
145 m²
Bouwjaar
1940
Renovatiejaar
2013
Elektrische keuring
Conform
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Overstromingsgevoelig
Neen
Lift
Ja
Terras
Ja
Beglazing
Dubbel

Delen

Print
E-mail dit pand

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Vergelijkbare panden

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV