VK Vastgoed - Knappe woning in het centrum van Vliermaal!

Knappe woning in het centrum van Vliermaal!

€ 459.000

Boschelstraat 33
3724 Vliermaal

3
1
Ja

Knappe woning in het centrum van Vliermaal!

Wie houdt van rust en de charme van de Haspengouwse omgeving, met in de onmiddellijke nabijheid talloze fiets- en wandelpaden, zal zich in de Boschelstraat te Vliermaal onmiddellijk thuis voelen!
Deze prachtige woning bevindt zich in een doodlopende straat, op slechts enkele minuten van het centrum van Kortessem en in uitstekende verbinding met de E313. De woning werd gerealiseerd met de focus op een zo goed mogelijk leefcomfort en dat in combinatie met het gebruik van zeer duurzame ecologische bouwmaterialen.

Vanuit de inkomhal met vestiaireruimte en apart toilet betreden we de woonkamer. Deze ruimte, laat zich kenmerken door haar ruimte- en lichtgevoel, door hoge plafonds en grote raampartijen.De heerlijk romantische houtkachel zorgt voor die extra gezelligheid op koude winteravonden.
Vervolgens bereiken we de leefkamer bestaande uit eetkamer en knappe leefkeuken met kookeiland en composiet werkblad. De volledig geïnstalleerde keuken beschikt over alle nodige moderne apparatuur waaronder een ingebouwde koelkast, kookplaat, lavabo, vaatwasmachine, combi-oven en heteluchtoven.
Om even te ontsnappen aan de rush van de drukke werkdag voorzag men op halve verdieping een romantische lees-/ontspanruimte met groot panoramisch raam dat zicht biedt op het achterliggend groen!
Naastliggend de woning bevindt zich een nog verder af te werken gebouw in vakwerkconstructie, men zal zien dat deze bouw tal van mogelijkheden biedt.
Zo zou men de ruimte kunnen betrekken bij de gelijkvloerse leefruimte alsook zou men de ruimtes gesplitst kunnen behouden waardoor de bouw perfect kan functioneren als professionele ruimte of zelfs B&B!
Vervolgens vinden we op de gelijkvloerse verdieping nog een handige berging welke netjes werd afgewerkt met de aanwezige wandkasten.
Via de houten trap bereiken we het nachtgedeelte. Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom, dressing en de luxueuze badkamer met bad, douche, badkamermeubel en toilet.
Op de tweede verdieping vinden we nog een tweede en derde slaapkamer.
Tot slot is er de volledig omheinde tuin met beklinkerd terras en is er parkeergelegenheid aan de zijkant van de woning!

Ter info: de wanden doorheen de gehele woning werden bezet met witte leem, alsook werd er wand- en vloerverwarming voorzien!
Kortom deze prachtige woning bespeelt al uw zintuigen met zijn oog voor détail!

Is dit iets voor u? Kom dan snel een kijkje nemen voor het te laat is en contacteer ons op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
EPC 143 kWh/m²

Vergunning uitgereikt, woongebied met landelijk karakter, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.
 
 

Extra Info

KI
625 €
Verwarming
aardgas
Renovatiejaar
2016
Perceel opp.
6 are 78 ca
Elektrische keuring
Conform
Beschikbaarheid
Binnen de 6 maanden vanaf het verlijden van authentieke akte

 

Overstromingsgevoelig
Nee
Vergunning
Vergund
Bebouwing
open

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV