VK Vastgoed - Exclusief duplexappartement met zicht op achterliggend groen!

Exclusief duplexappartement met zicht op achterliggend groen!

€ 345.789

Stationstraat 131
3570 Alken

Exclusief duplexappartement met zicht op achterliggend groen!

Dit knappe en tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouwproject vinden we terug langs de Stationstraat te Alken.
Het spreekt voor zich dat men een uitstekende aansluiting geniet, zo bevind je je slechts op 1 minuut van de expressweg en ben je slechts op 5 tot 10 min verwijderd van zowel het centrum van Hasselt als Sint-Truiden. Eveneens zijn talloze faciliteiten zoals scholen, winkels, gezellige restaurantjes, ... op fietsafstand te bereiken!
Deze levendige ligging doet desondanks geen afbreuk aan de rust die je hier zal vinden, de appartementen zijn omgeven door groen en talloze weilanden, het perfecte plaatje voor heerlijk te relaxen!
 
Bij het ontwerp van het project werd er enorm veel rekening gehouden met het uitzicht alsook met de indeling ervan. Er werden kosten noch moeite gespaard om het landelijke karakter met moderne toets van de appartementen werkelijk te maken.
Zo werd het project opgetrokken met een luxueuze, exclusieve gevelsteen, de ramen werden strak gehouden om zo veel mogelijk lichtinval te creëren, werd er reeds designverlichting voorzien, werd er gekozen voor hoogwaardige deuren met soft close, ….! Kortom er werd werkelijk aan alles gedacht om deze appartement hoogwaardig en exclusief af te werken!
 

Vanuit de inkomhal met apart toilet en prachtige smeedijzeren deur betreden we de leefruimte. Hier valt ons oog rechtstreeks op de prachtige parketvloer en de riante raampartijen die zowel aan de voor als achterzijde zorgen voor prachtig zicht!
Aansluitend aan de sfeervolle woonkamer is er de kwaliteitsvolle leefkeuken met kookeiland. 
Deze luxueuze keuken met indirecte verlichting beschikt over de nodige moderne apparatuur van Siemens, waaronder een koelkast, vaatwasmachine, combi-oven, ingebouwde moderne dampkap en kookplaat.
Naastliggend is er een ruime wasplaats met automatische verlichting, de ideale ruimte om al uw voorraad netjes op te bergen!
 
Via de knappe design trap in de woonkamer bereiken het nachtgedeelte.
Hier bevinden zich de 3 slaapkamers, een apart toilet en de luxueuze badkamer met douche, dubbele lavabo, hoogwaardig badkamermeubel met indirecte verlichting en spiegelkast. De kwalitatieve accenten zorgen voor de perfecte harmonieuse afstemming met het design van de badkamer, zo werden kranen (grohe), spots, douchewand,.. afgewerkt in het zwart.
 
Via de achterzijde heeft men toegang tot de ondergrondse kelder waar ieder appartement een staanplaats en berging toegewezen kreeg.
Tot slot is er nog een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Kortom deze knappe appartementen bespelen al uw zintuigen met hun onovertroffen oog voor détail en kwaliteit!
Is dit project iets voor u? Kom dan snel een kijkje nemen voor het te laat is en contacteer ons op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
WWW.VKVASTGOED.BE

Vergunning uitgereikt, woongebied met landelijk karakter, geen rechterlijke herstelmaatregel, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen verkavelingsvergunning
 

Extra Info

Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Constructiewaarde
314.839 euro
Grondandeel
30.950 euro
Totaal incl kosten en Parking
415.000 euro

Downloads

Delen

Print
E-mail dit pand

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV