VK Vastgoed - Unieke investeringsmogelijkheid: Twee appartementen op toplocatie te Hasselt!

Unieke investeringsmogelijkheid: Twee appartementen op toplocatie te Hasselt!

€ 260.000

Sint-Truidersteenweg 157
3500 Hasselt

Ja

Unieke investeringsmogelijkheid: Twee appartementen op toplocatie te Hasselt!

Ontdek deze zeldzame kans om te investeren in twee comfortabele eenheden (appartement en studio) gelegen aan de levendige Sint-Truidersteenweg in Hasselt. Met het stadscentrum op slechts een korte fietsafstand en directe toegang tot belangrijke invalswegen en de autosnelweg, bieden deze appartementen niet alleen een uitstekende bereikbaarheid, maar ook een bruisende omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.
 
Het eerste appartement, gelegen op de eerste verdieping, biedt 83m2 aan gezellige leefruimte. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet. De woonkamer, met zowel een zit- als eetgedeelte, straalt een warme en uitnodigende sfeer uit, ideaal voor ontspanning en entertainment. De aangrenzende keuken biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast beschikt het appartement over een praktische berging, twee comfortabele slaapkamers en een achterliggend terras, perfect voor een moment van rust en frisse lucht. Bovendien wordt een garage met sectionale poort inclusief aangeboden, wat zorgt voor veilige en gemakkelijke parkeermogelijkheden.
 
De gelijkvloerse studio, hoewel onvergund (geen bouwovertreding), biedt een eigen ingang met een aparte huisnummer en meters, waardoor het volledig zelfstandig is. Met een oppervlakte van 69m2 is er veel potentieel om deze studio op te knappen tot een moderne en comfortabele woonruimte. De huidige indeling omvat een inkomhal, een gezellige woonkamer, een functionele keuken, een badkamer en slaapkamer. Bovendien beschikt deze eenheid over een achterliggend terras en een tuintje, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning in de zon.
 
Een belangrijk kenmerk van deze investeringsmogelijkheid is de recente renovatie van het dak van het gebouw in 2022. Of u nu op zoek bent naar een rendabel verhuurproject of een comfortabele woonruimte op een toplocatie, deze appartementen bieden een scala aan mogelijkheden.
 
Mis deze unieke kans niet om te investeren in het bloeiende vastgoed van Hasselt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen op info@vkvastgoed.be of 011/91.70.80.

EPC bus 1  688 kWh/m²
EPC bus 2  378 kWh/m²

Extra toef: de lift werd recent aangepast naar de huidige normen!

Vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen verkavelingsvergunning.

Extra Info

Verwarming
Elektrisch- cumulatoren
Bouwjaar
1978
Elektrische keuring
conform
Beschikbaarheid
bus 1 bij akte na betaling, bus 2 bewoond door huurder

 

Overstromingsgevoelig
Neen
Lift
Ja
Terras
Ja
Bebouwing
Gesloten
Beglazing
Dubbele beglazing
Erfgoed
Neen

Downloads

Delen

Print
E-mail dit pand

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV