VK Vastgoed - Uniek te renoveren woning in gegeerde Casterwijk!

Uniek te renoveren woning in gegeerde Casterwijk!

€ 399.000

Rembert Dodoenslaan 6
3500 Hasselt

5
1
Ja

Uniek te renoveren woning in gegeerde Casterwijk!

Deze unieke open bebouwing vinden we terug in de gegeerde Casterwijk/ Katharinawijk ter hoogte van de Remert Dodoenslaan.
De woning bevindt tussen de kleine en grote ring, vlakbij het stadspark en het Virga Jesse ziekenhuis. De centrale ligging is een enorme troef, men bevindt zich hier op wandelafstand van supermarkten, bakkers, slagers, openbaar vervoer,... werkelijk alles is binnen handbereik.

Het huis is gelegen op een perceel van 5a 80ca en werd gebouwd in 1968. De vooruitstrevende architectuur in combinatie met het gebruik van zeer duurzame bouwmaterialen zorgen ervoor dat u deze woning op een unieke manier zal kunnen renoveren!
 
Bij het betreden valt dadelijk de gezelligheid op die het huis te bieden heeft!
Via de inkomhal bereiken we de woonkamer met aansluitende eetkamer, dankzij de vele lichtinval lenen deze ruimtes er zich perfect toe om in te richten als een leuke centrale plek waar je graag zal vertoeven!
Vervolgens bereiken we de keuken die op haar beurt toegang biedt tot de tuin. De tuin is omgeven door hoge beplanting waardoor men in alle privacy tot rust kan komen na een drukke werkdag
Tot slot is er op de gelijkvloerse verdieping nog een ruime garage.

Via de knappe terrazzo draaitrap bereiken we vervolgens de eerste verdieping. Hier bevinden zich 5 slaapkamers en de badkamer met bad en badkamermeubel.
Last but not least is de woning gedeeltelijk onderkelderd

Kortom is deze te renoveren woning op TOPlocatie iets voor u ?
Kom dan snel een kijkje nemen voor het te laat is en contacteer ons op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
WWW.VKVASTGOED.BE.

EPC 676kWh/m²

vergund, woongebied, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, verkavelingsvergunning.

(*) Indien de aankoopakte na 1 januari 2023 wordt verleden, is de koper verplicht om binnen de vijf jaar na tekenen van deze akte de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Voor meer informatie ga naar www.energiesparen.be of contacteer ons voor extra info.

Extra Info

EPC Waarde
676 kWh/m²
KI
1675 €
Verwarming
Aardgas
Bouwjaar
1968
Perceel opp.
5 are 80 ca
Elektrische keuring
Niet conform
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Overstromingsgevoelig
Nee
Vergunning
Vergund

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV