VK Vastgoed - Knappe villa op mooi perceel met 4 slaapkamers!

Knappe villa op mooi perceel met 4 slaapkamers!

€ 489.000

Jeuksestraat 7
3891 Borlo

4
2
Ja

Knappe villa op mooi perceel met 4 slaapkamers!

Aan de Jeuksestraat te Borlo vinden we deze prachtige villa terug op een tiental minuten van het centrum van Sint-Truiden en in uitstekende verbinding met de E40. De woning werd gerealiseerd met de focus op een zo goed mogelijk leefcomfort en dat in combinatie met het gebruik van zeer duurzame bouwmaterialen!

Vanuit de inkomhal met prachtige eiken trap betreden we de leefruimte. Hier valt ons oog rechtstreeks op de prachtige parketvloer alsook de grote raampartijen die zorgen voor een prachtig zicht op de aangelegde tuin. 
De heerlijk romantische haard zorgt voor die extra gezelligheid op koude winteravonden. 

Aansluitend aan de sfeervolle woon- en eetkamer is er de leefkeuken met ontbijthoek. 
Deze luxueuze keuken met granieten werkblad beschikt over de nodige moderne apparatuur waaronder een ingebouwde koelkast en diepvries, vaatwasmachine, combi-oven, etc. Naastliggend is er een handige bijkeuken/berging.
Tot slot vinden we op de gelijkvloerse verdieping een eerste slaapkamer met aansluitende badkamer met douche en enkele lavabo, is er een strijkkamer/bureauruimte en een apart toilet.

Vervolgens bereiken we de eerste verdieping. Via de overloop met ruime TV hoek heeft men toegang tot het nachtgedeelte hier bevinden zich de master bedroom met aansluitende dressingruimte, een tweede slaapkamer, een ruime bureauruimte (of derde slaapkamer) en de knappe badkamer met bad, douche, enkele lavabo en toilet.
Verder is er de gezellige tuin met ruim terras, dé ideale plek om na een drukke stressvolle dag helemaal tot rust te komen. De tuin werd volledig aangelegd en op het achterliggend terras kan men heerlijk genieten van een barbecue met vrienden. Onze trouwe viervoeter of onze spelende kinderen kunnen tevens heerlijk ravotten zo werd immers alles netjes voorzien van een omheining. 

Tot slot werd de woning volledig onderkelderd en is er ook aan parkeergelegenheid geen gebrek!
De inpandige garage met automatische poort biedt ruimte voor 1 wagen of 2 kleine wagens, alsook is er een parkeerplaats op de oprit welke afgesloten wordt met de automatische poort.
 
Extra troef: In de woning is er ruimte voorzien voor het plaatsen van een liftschacht!
EPC 208Kwh/m²

Kortom deze knappe villa bespeelt al uw zintuigen met zijn oog voor détail en opmerkelijke staat van onderhoud!
Is deze villa iets voor u? Kom dan snel een kijkje nemen voor het te laat is en contacteer ons 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
WWW.VKVASTGOED.BE

Vergunning uitgereikt, woongebied met landelijk karakter, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning aanwezig.

Extra Info

EPC Waarde
208 kWh/m²
KI
743 €
Verwarming
Stookolie
Bouwjaar
2008
Perceel opp.
10 are 31 ca
Elektrische keuring
Conform
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Overstromingsgevoelig
Nee
Vergunning
vergund
Bebouwing
Open
Beglazing
Dubbel-PVC
Gelijkvloers
131,5m²
Eerste verdieping
95m²
Kelder
121m²

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV