VK Vastgoed - Exclusieve hoevewoning op riant perceel!

Exclusieve hoevewoning op riant perceel!

€ 2.900.000

6
4

Exclusieve hoevewoning op riant perceel!

Deze exclusieve hoevewoning dateert uit 1769 en bevindt zich op een perceel van 1h 36ca 3ca! De villa werd in 2017 uitgebreid gerenoveerd met aandacht voor de authentieke elementen. De impressionante woning laat zich kenmerken door haar ruimte- en lichtgevoel, door grote raampartijen, hoge plafonds en een exceptioneel binnenzwembad. De aangelegde tuin zorgt voor een oase van privacy vlakbij het centrum van Lummen en de belangrijkste uitvalswegen!

Vanuit de inkomhal krijgen we toegang tot de bibliotheek/vergaderruimte met ingebouwde bibliotheekkasten van hieruit is er rechtstreekse toegang tot de ruime living met antieke schouwmantel en haard.  Vanuit de woonkamer geven de panoramische raampartijen een onbelemmerd zicht op de zonovergoten aangelegde tuin, de plafonds met authentieke houten balken geven deze leefruimte extra allure.

De woonkamer en leefkeuken worden verbonden door de muziekruimte met zicht op de charmante patio.
De zeer rijk uitgeruste leefkeuken werd opgesplitst in keuken en eetkamergedeelte. De op maat gemaakte keuken met eiland is voorzien van alle denkbare apparatuur zo werd er oa. Een gasfornuis van la canche, vaatwas, inbouwkoffiemachine, natuurstenen tablet, .. voorzien.
De keuken kan men eveneens bereiken via een aparte dienstingang
De naastliggende orangerie of ontbijtkamer is met zijn grote openslaande raampartijen de ideale plek om in alle rust, met zicht op het groen, aan de dag te beginnen.
Boven de leefkeuken werd er een handige halfopen speelruimte/ werkhoek gecreëerd, de ballustrade van deze ruimte is een ware streling voor het oog, deze werd afgewerkt met authentiek houtwerk(klooster).

Vervolgens bereiken we via de verbindingsgang de rechterzijde van de woning, hier vinden we de berging met wasruimte.
Verder men voorzag een logeerkamer met badkamer voorzien van douche en lavabo. Deze ruimte is eveneens te bereiken via een aparte voordeur.  

Deze woning is eveneens een ideale combinatie van wonen en werken!  Zo bereik je via een derde voordeur de aparte inkomhal met vestiaireruimte en toilet, van hieruit krijgen we toegang tot de ruime bureauruimte.

Tot slot is er op het gelijkvloerse als kers op de taart een exclusief binnenzwembad met unieke muurschilderingen!

De eerste verdieping biedt vier ruime slaapkamers, de mastersuite heeft een eigen dressing en aansluitende badkamer. 
Verder is er nog een ingerichte badkamer met douche, bad en toilet. 
De tweede verdieping biedt ruimte voor een werkhoek, dewelke op dit moment gebruikt wordt als bioscoopruimte en een vijfde slaapkamer.

Om af te sluiten is er de prachtig aangelegde tuin met 3 terassen (waarvan 1 overdekt), leuke boomhut, tuinhuis en serre.

Wilt u wonen in een stijlvolle villa met uitstraling, rijke geschiedenis en vlotte bereikbaarheid (Leuven, Gasthuisberg, Brussel, Hasselt, etc.) op een riant perceel, dan is deze uitzonderlijke eigendom zeker iets voor u.

Bel of mail ons voor een bezoek op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
WWW.VKVASTGOED.BE

Vergunning uitgereikt, woongebied met landelijk karakter, geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning

 

Extra Info

Verwarming
Aardgas
Renovatiejaar
2017
Perceel opp.
136 are 3 ca
Elektrische keuring
Conform
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Vergunning
Vergunning uitgereikt
Bebouwing
Open

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV