VK Vastgoed - Exclusieve villa op top locatie!

Exclusieve villa op top locatie!

€ 765.000

Vossenbergstraat 95
3500 Hasselt

3
320m²
1
Ja

Exclusieve villa op top locatie!

Deze prachtige villa met uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad en unieke materialen vinden we terug in één van de meest gegeerde straten van Hasselt, de Vossenbergstraat.
Op slechts enkele minuten kan men het Hasseltse stadscentrum bereiken alsook is er een uitstekende verbinding met de Stad Genk. Doch doet de centrale ligging geen enkele afbreuk aan de rust die men hier kan vinden tevens bevindt men zich slechts op een boogscheut van het natuurdomein Bokrijk.

Het huis werd volledig gerenoveerd doorheen de jaren met de focus op een zo goed mogelijk leefcomfort en dat in combinatie met het gebruik van zeer duurzame bouwmaterialen en het resultaat is werkelijk fantastisch!

We betreden de woning via de grote inkomhal met imposante hoge glaspartijen, onmiddellijk merk je dat dit geen standaard woning is. De vloer in oude kloostertegel, de loopbrug, de betonnen draaitrap, het kleurrijk glaswerk,... allen stuk voor stuk kunstwerken op zich. 
Aan de voorzijde van de woning is er een grote praktijkruimte/bureau, ideaal voor iemand met een vrij beroep of een atelier in huis. Ook hier zien we een prachtig kleurrijk glasraam verschijnen, een ware streling voor het oog!

Aan de achterzijde van de villa is er de leefruimte. Allereerst komen we in de ruime eetkamer, met eiken maatkast, die vervolgens uitloopt in de prachtige open keuken. Deze werd volledig gegoten in beton en uitgevoerd in corian…Prachtig! Ook hier zijn er teveel details om op te noemen, er is werkelijk aan alles gedacht!
Het tweede gedeelte van de leefruimte is de living en deze ligt een niveautje lager wat zorgt voor een aangename opsplitsing. Hier vallen onmiddellijk de grote raampartijen op die voor een prachtig zicht op de aangelegde tuin zorgen. 

Via de betonnen draaitrap bereiken we vervolgens de eerste verdieping. Hier bevinden zich de master bedroom van maar liefst 20m² en nog 2 kinderkamers.
Daarnaast is er de luxueuze badkamer met indirecte verlichting, een bad, de inloopdouche en de dubbele op maat gemaakte lavabo in corian wat voor een magnifiek geheel zorgen. Dit is werkelijk een pareltje!
 
Aan de zijkant vinden we nog een riant terras, volledig afgewerkt in blauwe steen, ideaal om heerlijk te genieten en volledig tot rust te komen na een drukke werkdag

Last but not least is de woning gedeeltelijk onderkelderd en is gedeeltelijk kruipkelder aanwezig.
EPC 217kWh/m2
Kortom deze exclusieve instapklare villa bespeelt al uw zintuigen met zijn oog voor détail en opmerkelijke staat van onderhoud!
Is deze villa iets voor u? Kom dan snel een kijkje nemen voor het te laat is en contacteer ons op 011/91.70.80 of info@vkvastgoed.be
WWW.VKVASTGOED.BE

 
 
 

-1de verdieping

Kelder
7.8m²

Gelijkvloers

Bureel
14.7m²
Hal
23m²
Keuken + Eetplaats
37.5m²
Living
48m²
Polyvalente ruimte
37.8m²
Vestiaire
9.2m²
Wc
2.15m²

1ste verdieping

Badkamer
19.6m²
Hal
4.8m²
Slaapkamer 1
20m²
Slaapkamer 2
20.3m²
Slaapkamer 3
10m²

Extra Info

EPC Waarde
217 kWh/m²
Verwarming
Aardgas
Bewoonbare opp.
320 m²
Perceel opp.
14 are 71 ca
Beschikbaarheid
Bij akte na betaling

 

Vergunning
vergund
Terras
Ja
Bebouwing
Open
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning

Afspraak maken?

Vraag hieronder uw bezichtiging aan!

Bezichtiging aanvragen

Vergelijkbare panden

Terug naar overzicht

Aansprakelijkheidsverzekering en borgstelling : AXA Belgium | Polisnr. 730 390 160

Ondernemingsnummer: 0839648430 | Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel | Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507517 | België
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV